Семинари и Курсове 2018 » Интервю с Исак Фридман инструктор по Кинезиотейпинг част 1

Интервю с Исак Фридман инструктор по Кинезиотейпинг част 1

              

Кинезиотейпинг КТ 1-2 на 06 – 07 септември 2012 г. 

 Курс Кинезиотейпинг 1-2   399 лева 

(в цената влизат 2 ролки Кинезиотейпин, Диплома и достъп до базата на сайта на КТА за 2 месеца) лектор Исак Фридман 

 

      Кинезиотейпин 1-2 е стандартен въвеждащ курс, 2 дни  или 18 часа. Това е основен въвеждащ курс в Кинезиотейпинг метода; състои се в изясняване на основните понятия, приложна анатомия, скрийнинг тестове, мускулни тестове и апликации за мускули.  Вторият ден има за цел коригиращи методи за механически и функционални корекции, фасциални, сухожилни  и лигаментарни апликации,както  и локални лимфатични методи. Всичко това - по най- модерен начин.      

  • Всички курове са регистрирани от Международната Кинезиотейпинг Асоциация. Всички кандидати получават международно валиден сертификат от КТА, както и 2 кинезиотейпа на курс
  • Помнете, това са курсове с използване на ръцете; на участниците се препоръчва ежедневно облекло, както и да носят остри ножици за практиката.
  • Кинезиотейпинг 3 представя действащ терапевт и възможност да се проследи какво прави той и как го прави. От KT 1+2 предоставя данни, техники и тестове. Завършването на това ниво дава възможност на терапевта да стигне до CKTP изпит.
  • Допълнителното/ по-нататъшното обучение ще задълбочи разбирането при различни и по-специфични интереси. Подходящ за терапевти експерти.

 

          * Всички курсове се провеждат с одобрението на CKTI. Цена 399 лева (в цената влизат 2 ролки КТ, диплома и достъп до базата на сайта на КТА за 2 месеца)